Pr. 1/8 2018 startede en ny periode i Harridslev Autos lange historie, Poul takkede af og overlader nøglen til Jesper, som er udlært på værkstedet i 2004 dengang var der rigtig fart på værkstedet med 5 mand i alt.

Jesper har siden 2004 arbejdet i autobranchen både som mekaniker og værkfører derfor kommer han til Harridslev med bred viden og erfaring, fra nogen af de store bilhuse i Randers og ser derfor frem til at servicere og reparere jeres biler nye som gamle med og uden fabriks garanti.

Det er Jespers vision med tiden at få løftet Harridslev Auto til at blive et moderne værksted, som kan matche de nye teknologier og den moderne bilpark så det gælder både værksteds udstyret og faciliteterne.

Selvom vi skal have fornyet og moderniseret skal vi stadigvæk holde de gode priser og den gode service, det er vigtigt for os at vi har en god dialog med kunderne og får informeret om vores arbejde vi udføre på bilerne og samtidigt ikke laver noget udover det aftalte, der vil primært blive givet faste priser på det arbejde som udføres så du altid kender prisen, og skulle der dukke andet op Ringer vi altid op inden udskiftning.

Der er mulighed for Gratis lånebil, både ved service og skadesarbejde, desuden er der oprettet dækhotel og meget andet.

Med venlig hilsen
Jesper Nielsen