Åbent imellem 08:00 - 16:30

Harridslev Auto

Harridslev Auto et alsidigt værksted med langt over 20 års erfaring fra autobranchen, vi kan tilbyde alt inden for Service & reparation af alle bilmærker

Benzin, diesel, El & hybrid biler.

Forsikringsskader
Vi samarbejder med alle forsikrings selskaber i danmark og kan derfor også tilbyde alt skades arbejde, både pladearbejde, glasskader & mekanisk.
Du får en gratis lånebil imens din bil er på værksted gennemsnits tiden fra du kommer med bilen til den er klaret og færdig er ca 5 hverdage.

Service & Fejlfinding
Med de nyeste testere og opdateret udstyr kan vi klare de fleste opgaver og reparationer, der stilles hele tiden nye krav til udstyr og mekanikere og derfor holder vi os løbende opdateret med kursus og udstyr, så din bil er i trygge hænder.

Køb & Salg
Vi både køber og sælger brugte biler desværre er brugtbilsmarkedet så svingende i disse år og det gør det svært at have en god lager beholdning, så bilerne der kommer ind er næsten solgt inden de kommer ind af døren men søger du en nyere brugt bil så kom forbi så kan vi hjælpe dig med at finde noget som der kan holde dig kørende i mange år.

Har du en bil du gerne vil have solgt så kom forbi og få en vurdering og tilbud på den vi opkøber alle nyere biler.